jo dä ä Mycke niu

Hoj hoj!
Känner att mina inlägg inte har varit mycket att hänga i granen i det senaste men det händer inte så mycket just nu. Eller fel fel fel, det har nog aldrig hänt så mycket privat i mitt liv förut som det gör just nu och tankarna snurrar.

Igår lagade jag till cocoskyckling med ris till oss och den får faktiskt hela 7 solar av 10 möjliga av mig och kommer därför bli en återkommande maträtt i mitt kök. Jag vet att många oroat sig för min framtid med tanke på de mängder kokböcker och förkläden jag fått under de senaste åren, men nu bankar mig själv i bröstet och konstaterar att mina barn KOMMER att överleva och få näringsrik, varierad kost.

Igår köpte jag både ingefära och röd currypasta för första gången i mitt liv. Var dock tvungen att ringa min lillebror och fråga hur en ingefära ser ut för jag kunde lika gärna ha kommit hem med en palsternacka. DÅ har man inte gjort många handtag i ett kök.



Idag min damer och herrar skall jag avslöja mitt hemliga recept som jag alltid brukade göra efter skolan när jag var liten.
Ingredienser: Oboy, mjölk, socker och havregryn.
Tillagning: Gör vanlig oboy i en mugg och tillsätt mycket socker och 1 dl havregryn. Låt jäsa en stund och ät sedan med sked. Servera gärna med knäckebröd med aromat på.
Vips så har ni ett gott, onyttigt mellanmål.



Vi hörs! Kram Lisen

Kommentarer
Postat av: Marica Stenström

Hehe, det lät inte ens gott med oboy och havregryn (!!) men den andra maträtten får du gärna bjuda på någon gång;-) Hoppas allt går bra för din mamma!

2009-04-29 @ 19:05:30
Postat av: Lisen

Haha du måste pröva den Marica! Give it a shot!

2009-04-29 @ 21:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0