Fredag hela dan

Vår lediga fredag så här långt:
Tog en lång välförtjänt sovmorgon, åt en stor frukost med varma bake-off bröd och ägg till nyhetsmorgon, drog på oss understället för att avnjuta en skön promenad i det strålande solskenet, kom hem lite småfrusna och kröp upp i soffan med varsin kopp kaffe och läfsor med kanel. Har verkligen varit en härlig ledig dag, det behövde vi.
Ikväll blir det tacos och vitt vin! Dessa två veckor tillsammans i Gratangen har varit riktigt roliga och tiden går så mycket snabbare när man har sällskap. På måndag är det hemfärd för oss bägge två, alltid lika skönt att komma hem igen efter ett längre uppdrag. Vi hoppas på vårsol och fågelkvitter när vi kommer till Sverige, det kan ni väl ordna?

Ha de da! Pussokram Lisen
































Rrrr...

Hallå!
Mycket jobb och dålig fantasi har resulterat i att bloggen blivit lidande, sorry guys!
Den här veckan har snön dalat ner varje dag så nu har vi riktig vargavinter här. På vägen hem från jobbet igår kastade jag en välrullad snöboll i bakhuvet på Karin, skulle träffa lyktstolpen men råkade missa....typ. Idag är vi kompisar, men antar att hämnden är ljuv så från och med nu är det ögon i nacken.
Imorgon är vi lediga båda två och då blir det sovmorgon, sen långpromenad upp på fjället och kvällen rundas av med taco, vin och Let`s Dance.
På måndag är det hem till Sverige igen!!

Ikväll skall vi hem till Gudrun på jobbet för fika och tevetittande men först blir det spaghetti & köttfärssås a`la Karin.

Håller på att lära skåningen säga R just nu, ett evighetsjobb. Hon sitter i soffan och spottar rakt ut över soffbordet i ett försök att rulla på R:en, men träning ger färdighet!

Krrrrrrrramarrrrrrrr


 









Vitsigt

Varför kan inte hjortar ångra sig?
Gjort är gjort.


Fest på norrbaggevis

Igår vankades det fest med norrbaggarna.
Låt oss summera kvällen i punkter:

·  Bygdegård med marshaller vid ingången
·  Ca 40 gäster, främst par i 50-årsåldern
·  Köttsoppa med nybakat bröd
·  Alkohol
·  Svensk dansbandsmusik
·  Blötkake (= tårta)
 · Lite slagsmål
·  Gammeldans
·  Karaoke

Det blev en riktigt trevlig kväll med gamlingarna och efter varsitt glas vin rev vi loss både Creedence och Bryan Adams på karaoken, och vi fick även svänga våra lurviga till tonerna Lasse Stefanz.

Vi kom inte i säng förrän 03.00, fyra timmar senare pressade jag mödosamt upp ögonlocken, rullade mig ur sängen och kämpade mig igenom ett dagpass, gick helt fint.

Denna vecka har vi smällt i oss så mycket kakor, snacks och glass så det blir nästan gropar i parketten när vi går. Låg och bläddrade i valkarna för en stund sen och tänkte "nu får det vara nog, inget mer onyttigt nästa vecka!", det beslutet firade jag genom att knyckla in tre Mariekex i munnen...samtidigt. Jaja den nya veckan börjar ju inte förrän imorgon.

Ikväll blir det planläge i soffan till Beckfilmen.
Ha en skön söndag! Kramkramkram


 " ..and that was the Summer of 69`...ooh yeah"


Äntligen fick jag stilla min bugglängtan. Observera att min kjol inte skall sitta uppe under armarna i vanliga fall.


Karin, Kåre & Gudrun


Karin tappade ur alla tortellinisarna i vasken igår och plockade i dom i kastrullen igen. Om ni nån gång blir sugen på en skitränne så skall ni äta middag hos Karin.

Gutar

Roligt Lisen, att du minns Bullen  den gamla hitlåten.
För övrigt vore jag tacksam om du skrev
dina tankar på svenska.
Jag översatte din senaste så här.
" Jag har kört vilse i en rondell"
Stämmer det.
Vem skulle bli förvånad.?
Här på Gotland har har vi senaste veckan
varit bäst i Sverige på att ha sämst väder.
För övrigt är vi ju bäst i landet på

att ha dom lägsta lönerna
ha den högsta skatten
vara fetast
och dricka mest.

Väder kan jag inte göra mycket åt
men i övrigt gör jag mitt bästa
för att hålla stången.

Jag vill ochså förklara för damen att 10 kr brödet
jag köper är till fåglarna, men visst hände det
att jag provsmakar några skivor innan
jag serverar mina bevingade vänner.
Det var förresten en stare vid mitt
fågelbord häromdan.
Tänk att den har flugit ända
från Afrika bara för att dela
en utgången limpa med mig.
Är inte detta otroligt  otroligt.



                             Klem fra  Göran.

Tankar.

Trapped inside in a circle of emotions.


Myskväll

Fredagkväll.

Ikväll bänkar vi oss i soffan med rödvin, glass och snacks till Let`s Dance, men först tänkte vi avnjuta en hemlagad laxmiddag.

Imorgon har jag och Karin blivit bjudna på 50-årsfest av en jobbarkompis i en bygdegård,  vi hoppas på god mat och sen lite gammeldans =).

Ha en skön fredagkväll!

Kramar från tjejerna i nordnorge



Nurse is on the way!

I förrgår på kvällspasset var jag i helt vanlig ordning hemma hos en äldre dam för att se så hon hade allt hon behövde.
När hon satt i godan ro vid köksbordet och åt sina kvälls-smörgåsar stod jag vid diskbaljan och diskade upp dagens skörd av lortigt porslin och vi småpratade samtidigt om hur dagen hade varit. Helt plötsligt blir hon tyst och svarar inte på min fråga. När jag tittar bort på henne inser jag att hon hade satt det grova brödet i halsen! Hon är röd i ansiktet och läpparna är blå, hon försöker med all egen kraft få upp brödet och gungar fram och tillbaka på stolen, ögonen är uppspärrade och tårarna rinner. Snabbare än blixten släpper jag diskborsten och rusar bort och gör den berömda Heimlich manövern, och efter fem sex tryck i bröstet kommer brödet upp och damen får luft. Shit.. Slutet gott allting gott.
Jag hade väl tänkt mig en guldmedalj minst eller att damen skulle stoppa till mig några hundralappar när jag gick som tack för att jag hade räddade hennes 87-åriga liv, men när damen fått tillbaka färgen på läpparna och kommit till sans sa hon bara: - Det var skönt du var här, men jag hade nog fått upp den själv tillslut. Yeah right.
Jag tänker iallafall skryta för världen med att jag räddat ett liv... =) Fast vid senare eftertanke skulle det ju aldrig hänt om jag inte hade serverat utgånget bröd till tantstackarn.

Pappa, nu får du sluta köpa gammalt bröd i tio-kronors-korgen på ICA, tänk på hur det gick för möen från koskens kulle!
Medan andra pappror sjunger Imse Vimse som godnattvisa sjöng pappa "En mö från Koskens kulle" för sina barn vid läggdags, inte konstigt att man blev som man blev.

Här är texten:

En mö från Koskens kulle,
hon köpte sig en bulle,
den morgon när hon skulle,
ta flyget ner till Rom.

Den var av gammal vete,
så när hon skulle äte,
så fastna bull-helvete,
i hennes lilla gom.

Där satt den sen i vått och torrt,
och samlade saliv och spott,
och när man fråga henne nåt,
så fick man inget svar.

Slutet blev för denna mö,
att hon fick allt för tidigt dö,
så akta er för vetebrö,
som legat några dar.






Igår lånade jag och Karin firmabilden och åkte till Narvik, en timmes färd härifrån, för att handla billig mat och se lite folk.
Det blev en mysig kväll, vi åt pizza på Peppes, såg två älgar och på hemvägen såg jag norrskenet för första gången. Gud va vackert det är, förstår att folk tror att det var rymdvarelser förr i tiden. Kvällen var iskall och stjärnklar och norrskenet visade sig som ett grönt band över himlen som skiftar i starkare och svagare grönt och som rör sig som ett silkesband i vinden. Nu kan jag äntligen bocka av det på Att se-listan.










Kramar i lass / Lisen

Morgonpromenad

Hej på er!

Ännu en ledig förmiddag. Sov till 9.30 idag, gött.
Hämtade Karin vid bussen igår, vi satt uppe och drack te och pratade till halv ett , åh så kul att ha en sambo!

Bilder från min morgonpromenad!


















Övegångsställs-gubben har hatt i Norge.  ↑



Idag skall jag lappa mina raggsockar. ↑




Min jeep. Den ser mindre ut på bilden än i verkligen, den är faktiskt enoorm! 

Naj lite korv och pommes frites och sen börjar kvällspasset.

Kramar Lisen


Gratangen

Laddar upp lite bilder från min lediga förmiddag i Gratangen.
Pappa du skulle gilla stället skarpt, de har ett båtmuseum och det sitter gubbar ute på sjön och pilkar hela dagarna! Sätt dig på flyget hit!











"If there is a will, there is a way"

För lite över en vecka sen fick min mamma diagnosen Hodgkins.
Det är en cancer i lymfsystemet.
Nu väntar strålbehandling och eventuellt cellgifter beroende på hur mycket det har spridit sig.
Hodgkins har en mycket bra prognos och min mamma kommer fixa detta galant, ändå kommer det bli en tuff tid framöver med alla biverkningar av behandlingen.

Cancer är ett så starkt ord. Även om jag vet att hon blir  frisk så hugger det i hjärtat och ögonen fylls varje gång jag säger orden "min mamma har fått cancer". Men efter att ha gråtit oavbrutet i en hel dag är jag nu så laddad och positiv! Säger som en kär vän sa: -Det finns bara en väg att gå, ett enda mål och dit skall VI. 

Vi har en liten "svarta tavlan" med magnet hemma på kylskåpet som vi kan skriva besked på med en vit krita. I flera år har mitt och mammas motto stått skrivet  där, "If there is a will, there is a way". När det blivit lite utsuddat har vi skrivit om det på nytt.

Den som känner min mamma vet att hon är den envisaste människan på denna jord och är det någon som kan besegra en cancer så är det just hon, och de finns inga som helst tvivel på att hon kommer gå ur detta som en helt ny, frisk, vacker kvinna. Go mama!

Puss å Kram Lisen



Sovmorgon

Godmorgon!

Åh vad jag hade längtat efter den här morgonen, min första sovmorgon på en hel vecka!
När jag kröp i säng igårkväll stängde jag av all teknik som skulle kunna störa min skönhetssömn, satte elementet på perfekt värme, puffade till kudden lite extra och somnade med ett smil på läpparna, idag skulle jag få sova till minst tolv!
Nog sov jag som en sten men klockan 8 (!) slogs ögonen upp och jag satte mig käpprak upp i sängen som på kommando och var pigg som en mört, helt omöjligt att somna om. Man är jättetrött men kroppen vill inte sova, märkligt. Men nu fick jag en lång morgon iallafall innan kvällspasset börjar, sitter här och dricker kaffe och bara myser.
Ikväll kommer äntligen Karin och räddar mig från lappsjukan, skönt med lite social kontakt igen.

Alltid när jag blir ledig kommer hemlängtan och slår mig med storm. Saknar mamma, pappa, Rille, Daniel, farmor o farfar, Angelica, Mira, Henri, Hafdelins och Nordins.. Får ta en tur hem till ön snart.

Stora Kramar Lisen



Alla ♥ dag!

Hej kära vänner!

Ja då var det Alla Hjärtans Dag och jag sitter här uppe i snön i min ensamhet medans alla andra pussas och kramas därhemma, neej jag är inte bitter. Har köpt mig en tröstpåse med naturchips som jag tänker slofsa i mig ikväll framför svenska melodifestivalen på datorn, så jag lider egentligen ingen större nöd.

Jobbet går fint, jag trivs bra och tycker att dagarna bara flyger fram. Det har varit en sån fin dag idag, himlen har varit klarblå och solen har varit varm och go trots -6 grader. Jag körde till en patient långt ute på landet i en stuga i eftermiddags och det vinterlandskapet som ledde mig dit var helt slående, som taget ur en sagobok!

Får köra en stor jeep med furhjulsdrift så att jag kan komma fram överallt i alla branta backar och oplogade skogsstigar, känner mig lite cool faktiskt. Lite annat än Smartcar-bilen jag hade i Tromsö.

Skulle ta ut kontanter på ICA idag för jag har lämnat in mina kläder på tvätteriet som kostar 25 kr/kg och jag har bara kort att betala med så jag behövde ha ut kontanter, men det visade sig inte gå med mitt visakort. Jag frågade var närmaste bankomat låg och det var 45 minuter med bil österut, så jag får gå med rumpan bar tills jag fått ut kontanter, sällan man stöter på nån häruppe iallafall så det gör inte så mycket. =)

Nej nu blir det duschen, melodifestivalen och sen bingen.

Fick en Alla ♥ dagspresent av Daniel idag trots att han inte är här, han hade bokat bord på en krogshow med musik, mat och underhållning när jag kommer hem, blev så glad!

Ha en underbar lördag i kärlekens tecken.
Stora kramar Lisen



I brist på annat nöje

Sitter och läser roliga historier i en norsk skvaller tidning.
Har blivit lite insnöad på kannibalskämten så här får ni två fredagsfräckisar av mig.
Enjoy!

- Vet du vad kannibalerna äter på Mc Donalds?
- Barnmenyn.

- Vet du vad mamma kannibal sa till sin son?
- Ät inte med någon i munnen.




Och så kommer det en till här.

- Vet du vad man kallar en ko som gjor en riktig tabbe?
- Fias-ko

Dagens vits.

- Vet du vad som är kannibalernas favoritbil är?
 -Folkvagn


Nordnorge

Haj haj!

Då var jag på plats på ett nytt uppdrag i nord-Norge och den här gången heter stället Gratangen, börjar känna mig riktigt berest i bröskivans land nu.

Gratangen är en liten by på 1200 invånare. Jag började måndags och har blivit väl introducerad till patienterna och byn.
Det är underbart vackert här som så många andra platser Norge, det är ofta man får stanna upp och bara stå och se ut över de snöbeklädda bergen och havet nedanför.



Att jobba i hemtjänsten innebär att man får göra lite av varje och det gör jobbet så mycket roligare. Idag har jag gjort allt ifrån att ta blodprov, skotta snö, bära in ved, byta blöja, borsta någons tänder, skruva ihop en stol, delat medicin och ordna kanaler på en teve. Patienter och personal är jättemysiga och jag trivs redan. På måndag kommer Karin och det kommer bli så kul, vi skall bo i samma lägenhet och jobba nästan samma tider jämt.

Nu skall jag krypa i säng!

Stort grattis på 24-årsdagen Stumpen, önskar jag var där och kunde äta upp alla kakor.

Pussokram Lisen


Rapport till Slösa

Vadå posetiv anda.
Hela ön har varit insvept i en militärfilt i flera månader,
tog du med dig solen när du åkte?
En  MC tur verkar vara mycket avlägsen.

Det är inte lätt att vara posetiv  pga,
motorsågen har blivit svårstartad,
cyckeln har pyspunka,
sista fisketuren gav bara en massa
släke  och en repstump,
har fått avslag på min ledighetsansäkan,
och när jag skulle klippa mig själv häromdan
hade förhöjningskammen hamnat snett
så nu vandrar jag omkring och ser ut som
en levandeplockad gås på sammhället.



En sann historia som jag hörde av min farfar som barn.


Det var vid 1900 talets början då det låg en skola i varje socken oftast i närheten
av kyrkan o ett vägsjäl.

Lille Frans tittade ofta ut genom fönstret på vad som hände
ute på vägen vilket han tyckte var intressantare än
vad lektionen handlade om.

Detta irriterade läraren. Vad glor nu Frans på igen skrek läraren,
varvid Frans fick ställa sig upp o redogöra vad han såg
och sedan skämmas lite.

Så en dag när dom hade kristendomskunskap i klassen
frågade läraren " vem ledde Israels folk över floden".
Frans fick frågan, men han satt i drömmarnas värld
och tittade ut på vägen.
Men när han hörde sitt namn reste han sig och sa,
det var Olssons dräng vid Gannarve.


            Soln kummar nuck  när den kummar tror Göran.

    

Ett år senare.

♥  ♥  ♥

Idag är det ett år sen vi träffades på Koh Chang


Naaj..

Nu behöver vi lite positiv anda här på bloggen pappa!
Vart är du?


Like a bird

I`m lika a bird, always fly away, I`dont know where my home is



Viljestyrkan

Åttio procent beror på den, om inte hundra kanske.
Jag vet att du har den, skulle du nån gång tappa den
så finns vi här för att plocka upp den.



Helgen.

Helgen hos mamma i Stockholm har varit bra, riktigt gott att se familjen igen. Hela lördagen gick åt till att bära flyttkartonger och jag har tränIngsvärk i skinkorna av alla ställen?! Lägenheten i Sollentuna var kanonfin, detta kommer bli bra. 
Lördagskvällen avrundades med god mat hemma och sen åkte  vi in till stan för att kolla på stand-up med bla Jonas Gardell på Norra brunn. Jag skrattade så tårarna rann, speciellt när Ann Westin imiterade sig själv när hon skulle hoppa över en plint på gymnastiken. Förväntningarna var höga när Jonas Gardell intog scenen men han var faktiskt dåligast av dom alla! Att kalla tjejer i publiken för slampor och skutta runt som en kanin på scenen i 40 minuter får inte mig att dra särskilt långt på smilbanden.



Nu är det måndag och jag sitter åter på bussf*n påväg till Norge.
Hoppas att veckorna flyger fram!

Kramar


Mot huvudstaden

På väg.
Efter ett stort Chicken El Maco-mål och en Big Mac & Co sitter vi nu i bilen på E18 påväg till Stockholm. 
Gps:en säger att tre timmar ligger framför våra fötter innan vi når Sollentuna. Har laddat med ta-med-kaffe, aftonbladet och en massa go musik så det här kommer gå fint.
Just nu lyssnar vi på Scotts och den ena försöker överrösta den andra till låten Alexandra. Jag tror Danne tycker det är lite pinsamt att lyssna på dansband, men jag skall inte säga det till nån..muhaha.




 


On the road...again.

Trots en vecka med 750 samtal till mitt bemanningsföretag, blod, svett, tårar, ilska och frustration fick jag inget uppdrag i hemtrakterna och kan därför inte pendla hem i helgerna. Jag hade verkligen hoppats och trott på det här upplägget så det känns lite extra tungt med ett nederlag. Skitjobb, snart är det dags att söka mig nåt nytt på riktigt.
Som tur är har jag hittat världens finaste pojkvän som gav mig en stor kram igår när han kom hem och sa "jag kan vänta ett helt år på dig om det skulle behövas". 

Ja så idag bokades min flygbiljett och jag reser till Gratangen i nordnorge på måndag och blir borta hela februari. Tre låånga kalla veckor igen. Det som är positivt med det hela är att jag de två sista veckorna kommer att slira runt i en hemtjänstbil tillsammans med Karin och det gott folk tackar jag min heliga stjärna för, istället för att sitta och deppa ner mig i min ensamhet efter jobbet så kommer skratten mest sannolikt eka mellan fjordarna när vi tillsammans över en kopp te sitter och drar våra anekdoter. Och när jag gråter krokodiltårar av längtan efter Daniel så finns hon där i vintermörkret, min käre vän. Stor respekt till henne som kämpar på i Norge utan att skrika ut sin frustration, som vissa andra, jag.

Ja vänner, jag svävar fortfarande runt som en lätt fjäder med ett stort leende på läpparna, de där rosa molnen verkar liksom aldrig blåsa förbi. And true love conquers all, right?



I eftermiddag när Danne slutar jobbet går färden med bil till Stockholmia för att hjälpa mamma med flytten. Det skall bli kul att se familjen igen, till och med Rickard vågar sig upp till storstan.

Förövrigt, tack pappa!

Ha en riktigt skön helg! Stor kram Lisen


Syster och bror


Min mamma


Fam. O

Hoppsan.

Vaknade visst på tycker-extremt-synd-om-mig-själv sidan idag. En sån här dag skulle man haft en säck och ett par boxarhandskar.  




Har lagt ner alla krafter jag har på att hitta ett jobb i Oslo så att jag kan pendla hem när jag är ledig, men det ser riktigt mörkt ut! Hallå, det måste väl finnas hur mycket jobb som helst i en storstad som Oslo? Mitt sista hopp vilar hos en kille som skall ringa mig imorgon om besked.
Får jag inte jobb i Oslo innebär det att jag måste resa långt ifrån Daniel igen för att kunna tjäna mitt levebröd och det skär i hjärtat, varför fortsätter jag med det här?

Arbetslös, fattig, frusen och mensvärk är ingen bra combo så jag återkommer när jag blivit på bättre humör.

Ikväll blir det falukorv i ugn med hemgjord potatismos, måste krypa till korset och säga att det är lite kul att laga mat trots allt!

Adjö!


Dunkalkisar

Hej kamrater!

Min spaghetti och köttfärssås med skivad chiabattabaugette blev lyckad och jag börjar se en ljusnande framtid i köket!

Jag hittade till Karlstad centrum idag, puuh! Det var som sagt bara att gå rakt fram i 15 minuter och jag förstår inte hur jag kunde hamna ända ute i Våxnäs igår..

Daniel sitter nu och skriver in sina jobbartimmar på sin dator och jag sitter här på min dator och bloggar lite.
Vi har kommit på att vi blivit dunkalkisar, har snart klämt ett tredje glas rött på en helt vanlig tisdagkväll. Vart skall detta
leda?

Nej har inte så mycket att berätta ikväll.
Får tillbaka 4000 kr av försäkringskassan i mars på grund av att jag fått för lite bostadsbidrag när jag pluggade, tackar och bugar!

"Would you dance, if I ask you to dance? Would you cry, if you.." Vi har Lugna favoriter på högsta volym och både vrålar i högan sky i ett försök att överrösta Iglesias. Låter sådär.

Natti natti! 


Lax a`la Lisen

Kände mig enormt peppad igår när jag gick hem från ICA med min kasse noggrant utvalda råvaror till kvällens middag.

Lax
Potatis
Kryddor
Hollandaisesås
Citron
Dill
Ärtor
Aluminiumfolie

Lite väl halvfabrikerat kanske ni husmödrar därhemma kan tycka, men här snackar vi en som aldrig gjort en sås från scratch i hela sitt liv! Jag måste avancera mig gradvis för jag vet att om jag misslyckas så är risken stor att jag ger upp och går tillbaka till min spaghetti och mina äggmackor.

Allt gick enligt planerna, potatisen perfekt genomkokt, laxen perfekt genomstekt, den färdiga hollandaisesåsen perfekt uppvärmd, citronklyftorna perfekt uppskurna, dillen perfekt utspridd och ärtorna.......råkade jag visst glömma kvar i frysfacket.


Efter första tuggan var spänningen olidlig! Vad skulle reaktionen bli?

- Gud va gott älskling, det här gjorde du bra! 
Yes! Och jag tror faktiskt han menade det för han tog två potioner + matlåda!

Första rond avklarad. Ikväll 17.00 sharp väntar en ny utmaning! (svälj)





Slutresultatet. (det vita vinet ser rött ut, måste vara nåt fel på min kamera)

Idag skall jag bege mig in till Karlstad centrum by foot, skulle ju göra det igår men råkade gå vilse och hamnade efter en halvtimme i nåt som hette Våxnäs som är en liten förort, jaja.
Danne har nu noga visat på Eniros kartor hur jag skall gå och det är praktiskt taget bara raka vägen, så idag får jag skämmas om jag går fel.

Ta hand om er!

Kramkram!


Hemma bäst

Taxi, flyg, tåg, buss och bil tog mig från Tromsö till slutdestinationen Lysekil och resan gick som på räls (bokstavligen). Tog ett kort från flygfönstret, man kan tro att det är moln där nere men det är snöbeklädda berg, jättevackert.



När jag klev av bussen i Uddevalla stod min kärlek där med tre röda rosor i handen. Jag släppte bagagen i marken och vi sprang mot varann i slowmotion, jag kastade mig runt halsen på honom, han snurrade mig runt några varv, min blommiga klänning fladdrade i vinden, alla passagerare stod runt och applåderade. Haha, nej riktigt så var det inte men jag fick faktiskt rosor och jag slängde mig faktiskt runt halsen, det var underbart att se honom igen.
Vi åkte hem och bytte om till partykäderna och sen bar det av på fest med god mat, lekar och dans! Skoj skoj!
 


Jag befinner mig just nu i Karlstad där Daniel jobbar, han har en egen lägenhet som Skanska står för och här blir vi hela veckan. Vi var hemma i min lägenhet i Göteborg en sväng igår där jag packade om väskan och vattnade blommorna.

Ikväll har jag bestämt mig för att jag skall stå för middagen när Danne kommer hem från jobbet, han vet inte om det än. Tyvär kan jag inte säga att pappa överdrev i sitt inlägg om mina sviktande matlagningskunskaper, vi fick faktiskt äta sconsen med sked! Helt ärligt är den mest avancerade rätten jag nånsin gjort korv-stroganoff och även då misslyckades jag. Satte på pannan på sexan, väntade tills den blev riktigt varm och hällde sen i mjölken, hur det gick kan ni ju lista ut själva.
Men jag har inte gett upp drömmen om att bli den perfekta husmoren, jag kommer att få kämpa hårt men jag kommer lyckas. En dag kommer ni bli bjudna på korv stroganoff a`la Lisen, och ni kommer inte bli besvikna.



Har inte hört nåt mer angående Oslo-jobbet, skall ringa henne idag och höra.

Nu kommer min "sambo" hem om 4,5 timme och jag måste börja förbereda middagen, joo jag kräver lite tid på mig när det inte gäller överkokta makaroner och brända köttbullar.
Håller er uppdaterade!

Ha en skön måndag! Kramar i lass Lisen

RSS 2.0